Change of plans

Tja … het ene moment is het “Hallo 2020!!”  en inmiddels is het “Kunnen we dit jaar niet overslaan!?”.
We hadden grote plannen dit jaar, welke grotendeels in de ijskast zijn beland. En de tour is in het water gevallen, maar het is niet anders. 

In de eerste maanden van de lockdown hebben Moon en ik een liedje gezongen voor de camera om eens te kijken of dat een leuk alternatief was voor live optredens. Hoewel het filmpje een kijkcijfer hit was op facebook hebben we dat niet echt door kunnen en willen zetten. Spelen zonder publiek voelt een beetje raar en onnatuurlijk. Maar we hebben iets anders bedacht. 

Inmiddels hebben we een ruimte waar we geheel corona proof met het hele orkest kunnen repeteren en het leek ons leuk om daar opnames van te maken. Dus binnenkort gaan we wat ‘repetitie films’ het internet op slingeren. Met goede geluidskwaliteit want we hebben ook de mobiele opname-unit meegenomen. Dus dan komen we toch virtueel bij u over de vloer.

We maken ook een deugd van deze downtime door liedjes te schrijven en op te nemen voor onze eerste langspeelplaat. Heel snel gaat dat niet maar we hopen toch volgend voorjaar wat vinyl uit te kunnen brengen. En we werken aan de tweede EP met 4 of 5 liedjes deze keer en als het meezit komt die dit najaar nog op alle online streaming diensten uit. 

En zo zoetjesaan gaat er ook weer opgetreden worden, dus zijn we op minimaal anderhalve meter live te aanschouwen. En wel op 1 november bij Bel Air in Breda. Locatie wordt nog bekend gemaakt, want Bel Air is inmiddels verkocht.
Op vrijdag de 13e november gaan Moon en ik ons geluk beproeven bij Bier- en EetcafĂ© De Vos en De Craen in Tilburg. We zijn sowieso niet bijgelovig en veel erger zal het dit jaar niet worden, toch?
 
Dus we zien jullie graag binnenkort, virtueel of in real life!

Pas goed op elkaar,
Ralph